אז מה נכון לך ללמוד? אנחנו נעזור לך
מהרו להרשם כבר עכשיו, אנו נחזור אלכם ונדאג שמקומכם שמור איתנו.
תיאור

הנדסאי  אלקטרוניקה מגמות משנה מחשבים ותקשורת

מכללת אתגר מציעה תכנית מצוינת להנדסת אלקטרוניקה המעניקה לסטודנטים הזדמנות לחקור את העולם המרתק של האלקטרוניקה ולרכוש את הכישורים והידע הדרושים לקריירה מצליחה בתחום.

תכנית הלימודים נועדה לספק לימוד מקיף ביסודות הנדסת אלקטרוניקה, המכסה נושאים כמו ניתוח מעגלים, לוגיקה דיגיטלית, עיבוד אותות אנלוגי ודיגיטלי ועיצוב מערכות משובצות.

חברי הסגל במכללת אתגר הם אנשי מקצוע מנוסים בעלי ניסיון רב הן בתעשייה והן באקדמיה.

הם מספקים לסטודנטים את ההדרכה והתמיכה הדרושים כדי להצטיין בלימודיהם ולהבין מושגים מורכבים.

בנוסף, למכללה קשרי תעשייה חזקים והיא מארחת באופן קבוע סמינרים וסדנאות של אנשי מקצוע בתחום. זה נותן לסטודנטים את ההזדמנות ללמוד ממומחים בתעשייה ולקבל תובנות חשובות לגבי היישומים האמיתיים של הנדסת אלקטרוניקה.

המכללה מציעה גם מגוון רחב של פעילויות ואירועים מחוץ ללימודים המאפשרים לסטודנטים לצבור ניסיון מעשי וליישם את הידע שלהם על פרויקטים בעולם האמיתי. פעילויות ואירועים אלו משמשים גם הזדמנויות נטוורקינג חשובות שיכולות להוביל להתמחות ולהזדמנויות עבודה אחרות.

בסך הכל, לימודי הנדסת אלקטרוניקה במכללת אתגר הם דרך מצוינת לצבור את הכישורים והידע הדרושים כדי להמשיך בקריירה מצליחה בתחום.

משך הלימודים

כשלוש שנים ,תחילת הלימודים בשני מועדים מרץ ואוקטובר

תנאי קבלה (אחד מהתנאים הבאים)

  1. לסטודנטים מתחת לגיל 35 נדרשת תעודת בגרות, או בגרות חלקית הכוללת :

מתמטיקה ברמת 3 יחידות.

אנגלית ברמת 3 יחידות.

מקצועות העברית ברמת 2 יחידות.

  1. מועמדים בגילאי 35 ומעלה מיום פתיחת הקורס נדרשת השכלה 12 שנות לימוד או השכלה מקבילה של לימודים בחו”ל המוכרת ע”י משרד החינוך.
  2. בעל תעודת גמר של המכינה הטכנולוגית להנדסאים או טכנאים.

עם תום הלימודים מקבלים הבוגרים תעודת הסמכה מטעם מכללת אתגר ומה”ט המהווה כרטיס כניסה מקצועי ואיכותי לשוק התעסוקה בישראל ובעולם כולו.

מסלולי לימוד

  • לימודי בוקר

ארבע פעמים בשבוע 8:30-15:00

ימי ו’ לפי דרישה לצורך תגבורים וימי מרתון לפני בחינה

ארבעה סמסטרים- שנתיים

  • מסלול ערב

חמש פעמים בשבוע 17:00-21:00

ימי ו’ לפי דרישה לצורך תגבורים וימי מרתון לפני בחינה

שישה סמסטרים- שלוש שנים

הנושאים הנלמדים במסלול :

מעבדה במיקרו בקרים

אלקטרוניקה של מערכות הספק

תורת החשמל

תקשורת מחשבים

אלקטרוניקה תקבילית

מבוא לבקרה

התמחויות במגמה זו:

התמחות תקשורת
התמחות מחשבים

 

  • סה”כ כמות השעות – 2,000 שעות אקדמיות

לקבלת פרטים נוספים אודות קורס

עוד שיכול לעניין אותך

אז איזה תעודה אתה מחפש?
שם הקורס תאריך פתיחה תאריך סיום שעות לימוד ימי לימוד כמות שעות כמות ימים מיקום מחיר